Lugg

Hejsan bloggen! Nu ligger jag i sängen trött som fan men måste plugga nu, duschade för en stund sen och klippte min lugg, ni får bild imorgon:) jag och Dani åkte och solade efter skolan och sen åkte och åt på donken! Jag har fått mitt nya smink och svelta kakao, det är som varm choklad fast kroppen ändrar form efter två till tre påsar, får väl bara hoppas att det funkar, jag måste färga håret imorgon eller utväxten, men nu ska jag plugga lite så vi hörs senare eller imorgon, för ska kolla på NAVY CSI om 5 min,

XOXO!


Slutar om 20min

Ja rubriken säger allt, lunchen blev inte så lyckad som jag hoppades på tyvärr, jag har laddat ner lite appar på min iphone för jag hade tråkigt, fixat lite foton och lite annat men jag ska snart röra mig till stan för att möta upp mamma och sen så ska jag träffa Dani som sagt, vi drar väl och sola lite och tar väl en fika eller något, vi hittar iaf på något som är roligt, men nu ska jag inte tråka ut er, men uppdaterar senare!


Testar mobilblogg!

Hejsan bloggen! Jag sitter i skolan, mår inte så bra, snart är det lunch så vi får väl hoppas att jag blir lite gladare efter det, ska träffa Dani efter skolan men ingen av oss vet vad vi ska göra men något hittar vi väl på iaf, ihelgen så träffade jag Dani och vi åkte till Rotebro och hade bara kul, och så träffade jag Martin vi skulle snacka med det blev inget, skitsamma, i veckan så ska jag och Dani gå på bio vi ska se nalle puh! :D det ska bli kul :) jag har börjat knarka " Adele- set fire to the rain " älskar låten mer än någon annan,bjust nu iaf, kanske har en nya låt imorgon haha vet ju inte :( :) men vi hörs senare:)


You and I?

? Det är bara det som finns i mitt huvud nu ¿

Bålsta på g!

Hejsan!
nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska åka till bålsta för vi ska gå på åbergs muséum.
och efter det så ska jag träffa doa!:D

**

Tjenare!
Nu sitter jag i skolan och har pluggat stenhårt!
Idag ska jag dra till stan efter skolan och kollar på kläder!
På fredag ska jag träffa en snygging, vi ska på bio!;) vad vi ska se det vet jag inte än. men mys kommer det bli iaf:)
Jag sitter och laddar ner lite låtar på min datorn här i skolan, snart har jag svenska i 40 min :(
men det bästa är ju att jag mina lektioner är bara 30-40 min långa längre får dem inte vara :)
men jag kan skriva lite mer vid lunchen! :D
Älskar att muppa mig lite på bilder.
men kör på utan smink idag igen, naturlig cheey!:)

Sitter i

skolan redan. jag gick upp 4 och sen åkte med mamma till jobbet och bla bla. så jag är först i skolan idag;)
min helg är varit bra förutom allt knaaaas. jag ska fixa lite med skolböckerna och bla bla innan jag börjar. 08:20 börjar jag. tänkte slänga i en dagens outfit idag oxå. jag sitter och här och drogar min nya favorit låt. " Flo Rida- Good Feeling"  den är tuung!:D
DAGENS OUTFIT:
En bara jätte gamla jeans
Ett blått linne
och min favorittröja ( har haft den i 8år snart)
En naturlig cheey!

ojdå.

Sitter i skolan och är trött som fan, jag kom försent idag igen, bara för att jag ville åka till sollentuna och sen tillbaka. haha jag älskar att åka bil, det finns inte bättre:) idag kommer min dag bli upp och ner så jag ska försöka övertala dem att sätta på en film om en stund. för jag är inte på humör idag kan jag ju säga så det blir en mysig fredag för mig här:) min dator är sönder så jag kan inte blogga så mycket hemifrån  men ska fixa så att jag kan börja mobilblogga igen, jag får en ny dator snart så det ska bli skönt. min går ju bara sönder och sönder. jag sa ju att jag skulle skriva om min helgen och allt dehär, så kan skriva lite kort, min helg började med att jag och saga va med varandra. så i lördags så ville jag åka och bada och saga oxå, men när vi satt på bussen så orkade vi inte det längre så vi ringde ida och frågade vad hon gjorde, så vi åkte dit och va där hela kvällen, men senare på kvällen så åkte vi till vallentuna och träffade filip, tobbe, och några till. kul var det iaf, sen så skulle vi åka hem men då gick inte bussen så vi fick åkte till danderyd och byta där. haha solklart det ska alltid hända mig, men det gick bra. sen när vi kom hem så käkade vi lite och sen bäddade ner oss i sängen haha. sen på söndag så gjorde vi ingenting förutom att spela wordfeud. vi låg i min säng från kl 7:00 till 19:00 oh spelade det där jävla spelet. inte okej, X på det alltså.
ah sen har mina dagar varit normala och tråkiga, igår hade jag sen så jävla huvudvärk så det skrek om det, visste inte vad jag skulle göra. men nu ska jag följa med jack och jabel ut och röka. dem ska röka inte jag!:P men jag skriver lite senare.

förlåt,

Det blev inget bloggande för mig igår, ber om ursäkt men min dator funkar inte som den ska... tyvärr men nu sitter jag i skolan och ska snart på lektion. det blev lite strul imorse men allt gick bra tillslut. jag kan berätta mer om min helg lite senare, men nu ska jag har lite svenska!

Inget liv.

Sitter och spelar wordfeud, har gjort det i 6 timmar nu, haha men jag var ju tvungen att skriva lite på bloggen oxå så att ni vet att jag lever, men nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta spela. haha inte okej allstå. men nu kör vi. önskar mig lycka till. :D

Godmorgon ;)

En sen kväll igår blev det! mysigt iaf! träffa några gamla kompisar, jag och saga skulle åka och bada men vi orkade inte åka när vi satt på bussen så vi ringde ett par kompisar så vi gick till dom ist, så var vi där ett tag och sen gick vi till täby c och åt. senare åkte vi till vallentuna och träffade några andra, sen så drog jag och saga hem, men bussen gick inte så vi fick åka via danderyd och sen tillbaka-.- seeeeg! men allt gick bra, men nu ska saga hoppa in i duschen. haha jag måste berätta en sak som jag och saga hittade i min killkompis garderob, en korv med bröööd på tallrik! XD fyfan vad äckligt... men nu ska jag sitta och spela WORDFEUD! MOHAHAH!  nej inte okej jag har börjat spela det. men det kommer massa bilder ifrån går på mig och ida haha, hon hade lite kul med min telefon igår:)
En bild som är normal iaf ifrån igår!:)

Godmorgon

Nu har jag och saga vaknat, tröttna som fan, kan jag erkänna. idag ska vi väl till hak1 men först så ska vi vara hemma hos mig och bara mysa lite, och sen så ska vi iväg till vallentuna har jag bestämt för jag ska sola lite.  så man får en snygg bränna till vintern lxm. men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på mitt program och sen är det bara att fixa sig:)

Goddagens!

Nu har jag kommit hem, trött kan jag ju ärligt säga, jag ligger i min säng och ska snart börja städa och saga kommer till mig snart oxå, vi ska ha myysigt som f *n,  Tjejkväll lxm bara, och bara mysa vi, det var länge sen vi gjorde något sånt. annars så är min dag tråkigt mohaha! Jag ska snart åka och hämta saga men först ska jag städa som sagt, Jag är inte så bra på att skriva såhär så ni får säga om ni tycker om det eller inte? men nu ska jag städa skriver lite mer senare, Och jag måste träna sen oxå, har jag helt glömt bort, aja vi får väl se om saga vill träna med mig, men vi hörs senare vettja :)
Jag älskar att bjuda på mig!

Hejsan!

Bloggen! jag tänkte faktiskt börja skriva normalt igen, inge texter och bara massa skitsnack om vad jag gör på dagarna och vad jag tycker. jag men jag tänker inte ta bort mina texter men jag ska börja skriva totalt, så jag kan börja nu, jag sitter i skolan nu kom nyss jag blev lite försenad för jag åkte till sollentuna först och lämnade min bror och sen åkte jag hit, det är bara för att jag inte orkade ta bussen, jag är trött som f*n men jag överlever ändå, det är ju fredag så nu börjar helgen, sköönt, men jag ska nog bara vara hemma, jag skulle kanske till bergshamra men vi får väl se hur det blir, Men kom gärna med förslag som jag kan ha i bloggen, jag har ju haft den hur länge som helst.  sitter och lyssnar på "Fronda Underbar"  och mina klasskompisar sitter och springer utanför och skriker, jag orkar inte! haha men nu ska jag snart ha lektion så jag måste sluta, men jag skriver lite senare, jag lovar!
Såhär ser jag ut nu! ( Jag i mitt rum i skolan)

RSS 2.0